THE DEVILS er blues med fundament i København. 

Inspirationen kommer fra den Amerikanske revival gruppe, The Red Devils, The Fabulous Thunderbirds og SRV. 

The Red Devils var en fremragende eksponent for efterfølgeren til Chicago Blues i 60'erne. THE DEVILS holder denne stil levende. 

THE DEVILS har spillet blues i forskellige bands de sidste 30 år, og de nuværende medlemmer har mere blueserfaring end de fleste. Det fås ikke bedre og ses sjældent på den Danske bluesscene. 

THE DEVILS optræder med fuld intensitet, som de skulle henrettes ved daggry. Lyden er rå, og vokalen forvrænget. Materialet er tidsløst uden at bukke under for kedelige klichéer og endeløse floder af 12-takters kedsommelighed. 

Her finder du numre, der er høres alt for sjældent, skrevet af nogle af de store bluesfædre, herunder Howlin 'Wolf, Paul Butterfield, Sonny Boy Williamson og Willie Dixon, dog har 

THE DEVILS valgt at holde sig væk fra standarderne. 

THE DEVILS første album blev til som et kollektivt samarbejde med Jesper Bo Nielsen. Disse blueselskere lavede en plade markant, rå og umiddelbar, men alligevel godt øvet og gennemtænkt fra start til slut. Alle fem instrumenter (inkl. Vokal) blev indspillet live og uden overdubs, alle ti sange blev skåret på under et par timer med en glæde og energi, der kun opstår, når erfarne musikere mødes og deler et musikalsk rum med et fælles mål.